Esther

Esther Begeer, uit Overijse, is ontzettend gepassioneerd door sport en fitness. Er gaat dan ook bij Esther nooit een dag voorbij zonder beweging (in allerlei vormen: fitness; groepslessen aerobic/step/BBB etc; atletiek; badminton; wandelen; fietsen; zwemmen enzomeer).

Haar passie voor beweging tesamen met de interesse in het gedrag van de mens en hoe er kan gestreefd worden naar een gezonde geest in een gezond lichaam op de werkvloer, besloot Esther om Psychologie te gaan studeren. Ze studeerde in 2014 succesvol af als Arbeids-& Organisatie psychologe aan de Vrije Universiteit van Brussel.

Naast haar studies, verdiepte ze in de wereld van groepslessen. Dit leverde tot op heden alvast een diploma Aerobic Docent; Step Docent; Spinning docent en Begeleider voor zwangere dames op.

Daarnaast heeft Esther nog een tal van andere hobbies: Zo mochten toneel en zang niet ontbreken in haar wekelijkse schema. Hiermee is dan ook het plezier om voor een grote groep te staan sterk gegroeid. Podiumvrees staat niet in haar woordenboek! ;-)

Esther geniet er met volle teugen van om mensen in beweging te brengen en heeft duidelijk van haar passie haar beroep gemaakt! Ze is dan ook een sterk aanwinst in ons Step By Step team.