Jasmien 

Jasmien is 31 jaar, heeft een Masterdiploma Criminologische Wetenschappen en werkt voor het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Ze startte haar danscarrière bij Marleen Sempels toen ze 5 jaar oud was. De stijlen Streetdance en Hip Hop werden enkele jaren later bij Danscentrum Aike Raes uitgebreid met Jazzdance, Showdance en Klassiek Ballet. Op haar twaalfde werd ze zelfs een schattig mini-cheerleader bij de dansgroep Aira Mini’s.

Twee jaar later maakte Jasmien de overstap naar Dance Action, daar werd haar repertoire uitgebreid met nog een extra de dansstijl, Modern en maakte ze al snel deel uit van de productiegroepen Luncatics en Jescom. Met deze productiegroepen nam ze deel aan meerdere danswedstrijden en workshops in binnen- en buitenland: Dance.Vibes, Dance Excellence Los Angeles,…

Les ‘volgen’ werd op haar vijftiende bij Dance Action les ‘geven’. Showdance en Urban zijn de stijlen waarin ze het best haar moves kan overbrengen aan anderen. Na haar studies nam ze een pauze, maar de danskriebels bleven. 

Met invloeden van cheerleading, showdance & Hip Hop zullen haar Girly Hip Hop lessen voor een leuke vibe zorgen, waar voluit dansen en expressie centraal staan. We zijn dan ook ontzettend blij dat Jasmien, ook dit dansseizoen ons Step By Step team versterkt. 

Jasmien geeft  Showdance Volwassenen en traint samen met mede-coach Eline de Lil Steppers