Anja

Anja is begonnen met dansen op haar vijf jaar in ‘The Classical Ballet School’ van Elvira Buck. Hier heeft ze mogen meedansen in stukken zoals ‘Assepoester’ en ‘De Notenkraker’. Op haar 10 jaar heeft ze haar repertoire uitgebreid bij ‘Marleen Sempels’ met de stijlen Hip Hop, Streetdance en tapdans. De passie voor urban werd zo groot, waardoor ze competitie wilde gaan doen. Na een geslaagde auditie werd ze lid van ‘Daddy D’ bij dansschool ‘Anyanka’ en hiermee behaalde ze tal van Belgische en Europese titels. Daarenboven werd ze in 2010 zowel Vlaamse als Belgische kampioene ‘Hip Hop solo’.

Als Leuvense student heeft Anja de switch gemaakt naar de dansschool ‘Aike Raes’, waar ze geselecteerd werd voor het Street Showteam, ‘Royalty’ o.l.v. Steeve Austin (choreograaf van o.a. SYTYCD). Ondertussen heeft ze haar diploma behaald als ‘Master in de bewegingswetenschappen en lichamelijke opvoeding, afstudeerrichting Sport Management’ en bijkomend heeft ze tijdens haar studies haar diploma ‘Trainer B in streetdance’ behaald.

Anja heeft reeds meegedanst in een videoclip van ‘Clouseau’, danseres op Tomorrowland en is occasioneel danseres voor ‘Q-music’-projecten. Ze is daarnaast ook een actief jurylid bij street- en discowedstrijden van ‘Danssport Vlaanderen en is docente methodiek en didactiek aan de Vlaamse trainerschool voor de opleiding Urban Dance.

Ze krijgt al onze kids en jongeren met plezier aan het dansen! 

Anja geeft les aan de clipdansers, Hip Hop dansers, demo/wedstrijdteams & neemt ook de fatburner voor haar rekening.